Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след катастрофата в Грузия.Капитанът

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след катастрофата в Грузия.Капитанът
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Вечно ще съм благодарен на грузинския доктор

Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възобновяване си след злополуката в Грузия.

Капитанът на " жълто-черните " разкри, че в тренировките си към този момент е присъединил и леко тичане и още веднъж не пропусна да благодари на доктор Шота Ингороква, който избави живота му.

" Вече почти се връщам към живота. Не мога да излизам на слънце, когато е доста топло. Възстановяването върви добре, упражнявам във фитнеса. Правя леко тичане сред 10-15 минути. Кога ще стартира с тима, нямам визия. Зависи по какъв начин върви възобновяване и по какъв начин се усещам аз ", каза Неделев пред

" Моята другарка и докторът ми споделяха, че доста хора са се обединили от цялата страна, от всички тимове и почитатели. Благодарен съм на всички, които ми пожелаха да се възстановя по най-бързия метод и да се върна, тъй като желаят да гледат моята игра. Надявам се народът да е единен, само че да не се случват неприятни неща. Да е единен положително ", съобщи още той.

" На грузинския лекар не живота, а не знам какво му дължа. Голям шанс е, че попаднах на него. Той ми избави живота. Не съм го казвал, само че имаше възможност да не съм жив. Направи по този начин, че да мога да играя футбол. Ще съм му признателен постоянно ", добави Неделев.

" С неприятния старт на Ботев не бих споделил, че ще влезем в шестицата. Може би след 10-15 кръга бих споделил къде ще бъде тимът ", сподели още футболистът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР